Финансовият директор на Левски Красимир Иванов обяви, че ръководството на

...
Финансовият директор на Левски Красимир Иванов обяви, че ръководството на
Коментари Харесай

Шеф на Левски шокира: Съперникът знаеше предварително какво ще направим с емблемата на ЦСКА

Финансовият шеф на Левски Красимир Иванов разгласи, че управлението на ЦСКА-София авансово е било предизвестено, че емблемата на ЦСКА ще бъде махната от билетите за дербито. Един от шефовете на “Герена” съобщи, че до този ход управлението на “сините” е стигнало, защото не е имало предпочитание в допълнение да нагнетява обстановката с оглед положението на ПФК ЦСКА АД, ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

“Емблемата на ЦСКА не беше махната, а беше заменен дизайнът на билетите. Появата провокира дискусия. Нашето предпочитание е да не вкарваме в допълнение напрежение по тематиката “ЦСКА”. С управлението на съперника говорихме авансово, тъй че на “Армията” знаеха какво и за какво го правим”, разяснява Иванов.

“Доволен съм, че тимът сподели темперамент, както и от поддръжката на почитателите. Надявам се да продължат да го вършат, защото ни чакат мач за Купата и с Лудогорец идната седмица. На мен персонално ми се искаше за по-дълго да задържим задатъка си, само че не се получи. Хубаво е, че намерихме самочувствие и възстановихме равенството. Не виждам по какъв начин Лудогорец може да се усеща победител по-късно тъждество. Все отново това бе едвам 13-ият кръг”, добави още финансовият началник на Левски. Първа лига 13 кръг, събота 21 октомври  Левски 2:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР