Финансовият благодетел на Марица Христо Христов заяви пред Sportal.bg, че

...
Финансовият благодетел на Марица Христо Христов заяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Благодетелят на Марица критикува БФС и пожела президентския пост

Финансовият покровител на Марица Христо Христов съобщи пред Sportal.bg , че има предпочитание да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Доскоршния президент на " пиратите " счита, че дава отговор на " изискванията на господин Домусчиев " и ни потърси, с цел да изрази разочарованието си от решението на БФС шампионатите в Трета лига да бъдат прекъснати.
 Край! Третите лиги завършиха - ще се играе единствено един мач, няма изпадащи
" Емил Костадинов приказва за някои тимове с някои неща. Това естествен изказ ли е на властник от БФС? Тези хора не схващат ли, че демотивират хора като мен да не престават да работят. Или би трябвало да има баражи за всички, или би трябвало да се приключи за всички. Хората взимат решение без да се стимулират и това води до неточности. На коя школа оказа помощ БФС? Толкова приказват за помощи, само че на коя помогнаха? ", попита Христов.
 " Пиратите " скочиха на началник от БФС: Банковите извлечения ли ни следите?
" С наслаждение бих се кандидатирал за президент на БФС, тъй като давам отговор на изискванията на господин Домусюиев. Мога да ръководя, не съм банкрутирал и обичам спорта. Има огромна разлика да си добър футболист и добър властник. На хора, които им е сложна тая материя дано не се занимават ", сподели още Христов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР