Финансова помощ за лечение на стерилитет ще получат петима посетители

...
Финансова помощ за лечение на стерилитет ще получат петима посетители
Коментари Харесай

Даряват ваучери за лечение на стерилитет

Финансова помощ за лекуване на стерилитет ще получат петима гости на Деня на репродуктивното здраве, който ще се организира в събота от 11 до 16 ч. в хотел " Рамада Тримонциум " в Пловдив. Това оповестиха от съдружие " Зачатие ", уредник на събитието. Традиционно неправителствената организация подарява по 5 ваучера за финансово подкрепяне на лекуването и диагностиката на стерилитет на стойност 500 лева всеки.

Средствата са събрани от дарения, а ваучерите се разпределят посредством чоп сред петима от посетителите на събитието. Жребият се тегли обществено от децата на " Зачатие " при закриването на събитието. То се реализира под патронажа на община Пловдив и включва осведомителна сесия за новостите в репродуктивната медицина и Експо алея на инвитро клиниките в България. Входът е свободен за всички гости без нужда от авансово записване.

Експо алеята дава опция на посетителите на Деня на репродуктивното здраве да се срещнат с лекари и представители на 11 клиники по стерилитет и репродуктивна медицина от Пловдив и страната. Това е неповторим късмет да съберат в рамките единствено на един ден цялостна информация за изискванията и цените, предлаганите от другите клиники, да се срещнат със своите бъдещи лекари и да получат безвъзмездна консултация.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР