Финални часове текат до крайния срок за регистрация за предсрочните

...
Финални часове текат до крайния срок за регистрация за предсрочните
Коментари Харесай

Пет партии и една коалиция подадоха документи в ЦИК за изборите

Финални часове текат до крайния период за регистрация за предварителните избори на 11 юли.

Първи тази заран дойдоха за регистрация " Републиканци за България ". Те се надяват да подобрят резултата си на предварителните избори със независимо явяване и усъвършенствана връзка с гласоподавателите. Според ръководителя на партията Цветан Цветанов те са били главният конкурент на ГЕРБ на изборите на 4 април.

" В страната експанзията и репресията беше формирана и правена против структурите на " Републиканци за България ". Другите пък ни възприеха като патерица на ГЕРБ и ние бяхме в най- неизгодна обстановка ", уточни Цветанов. " Разчитаме на доста по-голям резултат и за какво не повече от 4% ", добави той.

9 280 подписа са събрали " Българско лято ". Очакват повече гласове от чужбина и ще включват българи от чужбина в листите. " Почти 4% по данни на ЦИК, в този момент сигурно влизаме. Дошъл е моментът за правдивост ", счита Борил Соколов.

Днес подписка внесоха и от партия " ИТН ".

" Резултатът ще го покажат изборите и хората, каквото кажат хората - това ще е. Единствената настройка е, че ще бъдат тези избори по-честни от предходните ", съобщи Тошко Йорданов.

От " Възраждане " също чакат да влязат в идващия парламент, като се явяват на изборите независимо.

" Възраждане " ще влезе в Народното събрание, когато българският гласоподавател реши и когато неговият избор е преброен почтено на едни почтени избори, което се надяваме в този момент да се случи ", означи Николай Дренчев.

От Движението за права и свободи дефинираха изборите като доста значими поради многото рецесии в страната. " Отиваме на едни избори, които да произведат нужното, с цел да има непоклатимост ", уточни Мустафа Карадайъ. Според Движение за права и свободи първата крачка за рестарт на държавността е направена с изборите на 4 април.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР