Финалът на Владимир Зеленски вече е близо. Западът предложи на

...
Финалът на Владимир Зеленски вече е близо. Западът предложи на
Коментари Харесай

Краят на Зеленски е близо: Западът предлага на Киев честен обмен

Финалът на Владимир Зеленски към този момент е близо. Западът предложи на Киев „ почтен продан “. Вътрешнополитическата борба в Украйна се ускорява. Андрей Пинчук изясни на кого залага Вашингтон.

Вътрешнополитическата борба в Киев се ускорява. Това ясно се потвърждава от странната гибел на помощник-главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Генадий Частяков.

Конфликтът сред президента на площада Владимир Зеленски и главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни става все по-очевиден.

Те радикално се разминават в оценката си за ситуацията на фронта. Ако първият продължава настойчиво и голословно да има вяра във опцията за победа на киевския режим, то вторият към този момент намерено приказва за задънена улица.

В тази връзка политолозите и анализаторите дават разнообразни прогнози, пресмятайки на коя страна в последна сметка ще застанат западните куратори.

Сред евентуалните спечелили от вътрешната борба в страната се преглежда и кандидатурата на началника на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов.

Първият министър на държавната сигурност на ДНР, полковникът от ФСБ в оставка Андрей Пинчук, приказва за вероятностите на тази подмолна битка и за същинските благосклонности на Съединени американски щати и Европа в предаването „ Силата в истината “ по канала Цариград.

По заповед на Сорос

Експертът уточни, че Западът ръководи Украйна в сходство с методите на американския финансист и вложител Джордж Сорос.

Неговият метод е, че той първо задава идеологическа наклонност: да вземем за пример, той прогласява предпочитаната позиция на трансхуманизма и заявява, че неговите структури са подготвени да поддържат тези, които споделят тези полезности.

" Сорос стартира да работи с мозъците на младежите, основава условия. Той не залага на никого съответно. Тези или други водачи се карат между тях, появява се скамейка, обединена от една идеология, една система от полезности ", изясни той.

" Няма значение какво фамилно име ще има този, който се озовава на върха - Петров, Иванов или Сидоров. Днес употребяват един, след това идващия, сменяват го - и по този начин всички се въртят в кръг ", изясни събеседникът на „ Първи съветски “.

Тези вътрешни дрязги не въздействат отрицателно на процесите, нужни на Сорос, защото системата към този момент работи, а хората в нея са единствено зъбни колела.

Напротив, подмолната битка ускорява вътрешната конкуренция и усъвършенства качеството на следените от финансиста структури във връзка с методите на ръководство и администриране.

" Как се случва тук? Спомням си, че в Молдова разчитахме на [бившия президент на Молдова] Владимир Воронин. Казваха, това е нашият човек, той е за Русия и така нататък Естествено, той ни съобщи. И това е всичко - въздействието на Москва в тази република отслабна ", съобщи специалистът.

" Същото се случи и в Украйна, тъй като [бившият украински президент Виктор] Янукович беше свален. Това е огромна патология. Това постоянно ще бъде по този начин, тъй като в случай че модерирате не ценностна система, където хората като цяло са второстепенни в този метод, а съответен човек, тогава постоянно ще губите ", сподели Пинчук.

Зеленски получи позволение да краде за финален път

Експертът добави, че Зеленски, откакто при започване на спора е решил, че Украйна е откровено забавна за Запада, че Вашингтон залага на него, става все по-смел. По-специално, той си разреши да беседва с представители на английското управление от позиция от горната страна надолу.

Но в Европа и Щатите сходно отношение не се толерира дълго и той скоро е подложен на мястото си. И в този момент украинският водач се държи по напълно друг метод.

" По създание му беше казано: " Момче, кой си ти въобще? " И в този момент върви с наведена глава и когато дойде на среща, незабавно заема тази вярна поза ", сподели Пинчук.

" И западните политици към този момент разсъждават по този метод: че даже и да приема Зеленски, той би трябвало да влезе както се чака - с тила напред, приведен. Всичко това са принадлежности за ръководство ", акцентира събеседникът на Царград.

Той добави, че за американските управляващи Украйна и Зеленски въобще не са синоними, защото за всеки огромен служител в Незалежная има цяла група евентуални заместници, които към този момент са привлечени от Запада и чакат своя ред.

" Всеки артист би трябвало да изиграе своята роля, да създаде своята роля. Когато багажът му се изпълни заради изгубени контраофанзиви, проблеми, корупционни кавги, тогава може да бъде „ пренебрегнат ", съобщи той.

" Според задграничните куратори това е обективен продан: оставете го да извърши предоставената задача, да открадне малко за себе си персонално - и тогава могат да се задействат ротационни механизми ", съобщи Пинчук.

" Сериозните господа изхвърлят инструмента едвам когато стане неспособен и е извършил предназначението си. И в този момент всичко постепенно върви към този край ", споделя той.

Не ставай самоуверен, момче “

Той също по този начин уточни, че чиновниците в Незалежната имат не западен, а изцяло постсъветски нрав. И това, съгласно събеседника на Първи съветски, частично ги прави сходни на нашите:

" Те, в това число Зеленски, имат вяра, че, споделят, аз съм царят в двореца, аз съм началникът на планината, заложили са на мен. Но не са заложили на теб, момче.... "

" Залогът е изработен като цяло на русофобската политика на Украйна, на войната с Русия. И към момента има доста хора, които дишат в гърба ви и споделят тези „ полезности “ с вас. Затова, споделят те, не бъди нахален, момче ", изяснява той.

" Ние, Съединените щати, се борим с вашата корупция. А това значи и с вас, тъй като сега вие сте знак на тази корупция. Но в това време ти ми се закле във честност, целуваш пръстена и към този момент аз те погалвам по главата, само че когато желая, ще те ударя. Това е всичко ", сподели Пинчук.

Прочетете повече за вътрешнополитическата борба в Украйна във видео версията на програмата „ Силата в истината “.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР