Финалът на турнира за Купата на България остава на 11

...
Финалът на турнира за Купата на България остава на 11
Коментари Харесай

Големият финал ЦСКА - Левски остава на 11 май

Финалът на шампионата за Купата на България остава на 11 май, от 19:00 часа и датата му няма да бъде променяна, потвърдиха за " Тема спорт " източници от професионалната футболна лига. В последните дни в медийното пространство се появиха информации, че се разисква опцията борбата за златните медали да бъде планувана за неработен ден и по-конкретно за 15 май, неделя. Такива бяха апелите и на разнообразни фенски групи на двата отбора, както и на неутрални фенове на футбола. Твърдеше се и че полицията е настояла дуелът да стартира в 17:00 часа, с цел да е несъмнено, че ще завърши по ярко, каквато е практиката в това дерби.
 Алън Пардю остава отпред на ЦСКА до края на сезона
Алън Пардю остава отпред на ЦСКА до края на сезона

Той към този момент е провел среща със притежателя на " армейците " Гриша Ганчев

В последна сметка обаче финалът остава на датата, на която бе оповестено, че ще се организира още при започване на годината и нейна възможна смяна не е била обсъждана. Още когато станаха ясни полуфиналните двойки и се появи късмет в борбата за трофея да се срещнат ЦСКА и Левски, е било конкретизирано с органите на реда, че при подобен процес на събитията началният час на срещата ще е 19:00. При други противници, той щеше да е 19:30 или 20:00 часа.

" Армейците " са алегоричен хазаин на дуела, като това значи, че почитателите им ще бъдат настанени в секторите А и Г. Тези на " сините " пък ще заемат места в секторите Б и В. През тази седмица ще бъде решено каква да бъде цената на билетите. През предходната акция трофея си оспорваха ЦСКА и Арда, а почитателите плащаха по 15 лв. за място в секторите зад вратите и по 25 лв. за двете централни трибуни. Възможно е обаче в този момент цените на талоните да бъдат повишени с оглед големия интерес към срещата. Финалът ща бъде най-посетеният дуел през актуалната акция, само че поради ограниченията за сигурност и буферните зони няма да премине върха за български мач през този век, подложен през 2016-а на финала ЦСКА - Монтана. Тогава на " Васил Левски " участваха 35 500 фенове.
 Букмейкърите дават равни шансове на ЦСКА и Левски за финала
Букмейкърите дават равни шансове на ЦСКА и Левски за финала

Повече подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР