Финалът между Тотнъм и Ливърпул в Шампионската лига може да

...
Финалът между Тотнъм и Ливърпул в Шампионската лига може да
Коментари Харесай

Финалът Тотнъм - Ливърпул може да се окаже проблем за Англия

Финалът сред Тотнъм и Ливърпул в Шампионската лига може да се окаже проблем за проектите на британския народен селекционер Гарет Саутгейт.

Англия е част от финалния шампионат - "Финална четворка ", в Лигата на нациите. Първото издание ще се организира при започване на месец юни (5-9 юни) в Португалия, като там са още отборите на Швейцария, Холандия и домакините от Португалия.

Англия играе първия си дуел на 6-ти юни, 5 дни след финала в Лига Европа. В полуфинала в Гимараеш англичаните излизат против Холандия. Победителят от тази двойка ще срещне във финала един всред Португалия и Швейцария.

Основна част от селекцията на "Трите лъва " е формирана от играчите на Ливърпул - Джордън Хендерсън, Алекзандър-Арнолд, Джо Гомес и Адама Лалана, както и състезатели на Тотнъм - Киърън Трипиър, Дани Роуз, Деле Али, Хари Кейн (все още контузен), Ерик Дайър и Хари Уинкс.

Преди време самият Саутгейт се пошегува като сподели, че за Англия ще бъде злополука на финала в Шампионска лига да се изправят два локални отбора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР