Финал за Лили, раздяла за Денков и Петков, нищо не

...
Финал за Лили, раздяла за Денков и Петков, нищо не
Коментари Харесай

За кого 2024 г. носи пари, а за кого – изпитания, според нумерологията: играта на числата?

Финал за Лили, разлъка за Денков и Петков, нищо не е, каквото наподобява за Корнелия
 
 
2024 година е Осмица – годината на огромните пари и огромния шанс за едни и на лабиринт за други. За кого каква ще бъде тя?

Това споделя нумерологията – играта на числата, която разрешава на всеки да пресметне каква година го чака, като събере персоналното си число с 8, което е цифрата на 2024 година
 
Как се схваща какво ни готви ориста?
Например:

За родените на 1 септември (1+9=10=1+0=1) или на 24 април (2+4+4=10=1+0=1) като Лили Иванова, или на 13 юни като Бойко Борисов, или на 18 октомври като Слави Трифонов ще бъде 9 – събираме персоналното им число 1 с цифрата на годината 8.

Започваме от тях – Единиците.

Родените под знака на цифрата 1 ги чака година 9: популярност, пари, само че и  завършеци и заради това – разтърсвания, изключително прочувствени. Какъв край ще пресече Лили Иванова? Значи ли Деветката завършек на Сглобката на Борисов с ППДБ или пък за финален път в кариерата си ще бъде министър председател? По този въпрос ще разберем повече, когато разгледаме числата и на останалите забъркани – Денков, Габриел, Петков, Василев, което и ще създадем. Единиците във всеки случай би трябвало да бъдат наясно: да се приготвят да отдадат преимущество на духовността, нищо чудно да се трансфорат в нечии гурута. Трябва също да се въоръжат с самообладание и да приключат всичко това, което усещат, че е време да бъде скъсано, прекъснато, приключено.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР