Филмовото студио Парамаунт Пикчърс съобщи, че работи по нова версия

...
Филмовото студио Парамаунт Пикчърс съобщи, че работи по нова версия
Коментари Харесай

Нова версия на „Кръстникът 3“ със съвсем различен финал ще се появи през декември

Филмовото студио " Парамаунт Пикчърс " заяви, че работи по нова версия на класиката от 1990 година „ Кръстникът 3 “.

Новата редакция ще се споделя Mario Puzo’s The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone (Финалът на Кръстникът от Марио Пузо: Смъртта на Майкъл Корлеоне) и ще бъде на огромен екран през декември.

„ Всъщност това бе заглавието, което с Марио Пузо искахме да сложим на кино лентата, прочут на всички като „ Кръстникът 3 “ – признава режисьорът на трилогията Франсис Форд Копола.

„ В новата версия променихме освен финала, само че и началото на кино лентата. Разменихме местата на някои подиуми, има промени и в музиката. Така епизодът става доста по-добър край на трилогията. Благодаря на Paramount Pictures, че ми разрешиха да коригирам лентата “ – споделя още Копола.

„ Кръстникът 3 “ се появява през 1990 година, цели 16 години след втория филм за италианската мафия в Съединени американски щати. Епизодът демонстрира устрема на Майкъл Корлеоне да освободи семейството си от хватката на незаконния профсъюз, основан от татко му.

Във кино лентата дъщерята на Копола – София, играе щерка на Майкъл Корлеоне (Ал Пачино)

„ Кръстникът 3 “ има цели седем номинации за " Оскар ", в това число за най-хубав филм на годината, само че не печели нищо. Кинокритиците също не утвърждават лентата.

Някои подлагат на критика и режисьора, че е уредил щерка си за ролята, която в началото е била планувана за изгряващата тогава звезда Уинона Райдър.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР