Филмовият и рекламен продуцент е водач на листата за кандидати

...
Филмовият и рекламен продуцент е водач на листата за кандидати
Коментари Харесай

Филмов и рекламен продуцент е водач на листата за депутати на ПП МИР в Кърджали

Филмовият и рекламен продуцент е лидер на листата за претенденти за народни представители на за област Кърджали. Той е с над 15-годишен опит в снимането на рекламни и кино продукции в България.
През годините е осъществил стотици реклами, голям брой телевизионни излъчвания и документални филми, както и редица музикални и корпоративни събития. Участвал е в основаването и развиването на двете емблематични български музикални малките екрани - ММ и МАД ТВ.
 Топ управител от автомобилната и застрахователна промишленост е лидер на листата на Политическа партия МИР в Стара Загора Топ управител от автомобилната и застрахователна промишленост е лидер на листата на Политическа партия МИР в Стара Загора
Владислав Милев, който е един от най-авторитетните мениджъри в автомобилната промишленост, е лидер на листата за народни представители от...
" Като дете на прехода, 90-те години бях на площадите с моите родители. Впоследствие съм дал своя вот на всички парламентарни и локални избори в България. Както всички към мен,и аз копнеех за по този начин предстоящата смяна. Повече от 30 години по-късно, смяна в политическата обстановка няма. Текстовете на бунтарските песни от 90-те са настоящи, дори още по-лошо – текстовете и на някои от 80-те към момента са. Цялата политическа сцена е запълнена от неистини и празни обещания. Аз повече не искам да бъда лъган и взех решение, че е време да взема моето и бъдещето на децата ми в свои ръце и за това се кандидатирам за депутат от Политическа партия МИР ", съобщи Георги Славчев.
Георги Петров Славчев е роден през 1976 година в гр. София. Основното си обучение приключва в 31 СУЧЕМ “Иван Вазов ”, а междинното - в Колеж “Електронни Системи ” към ТУ-София със компетентност програмиране и програмен продукт. От 1995 година до 1997 година отбива постоянна военна работа в 9-та Танкова бригада – Горна Баня, като пълководец на свързочно поделение. Завършва семестриално ТУ-София -със компетентност " информационна техника и технологии ". Бакалавър по “Журналистика и масмедии ” към УНСС-София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства ” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов ". От 2019 година е учащ в програмата на СофтУни по софтуерно инженерство.
Има две деца – момче на 15 и момиче на 5 години. Владее британски и съветски език. В свободното си време е разпален скиор, къмпингар и капитан на тим по ветроходство.
Политическа партия МИР. Време е за НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЛИЧНО!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР