Филмовата кариера на Том Круз е разнообразна и атрактивна за

...
Филмовата кариера на Том Круз е разнообразна и атрактивна за
Коментари Харесай

Колите, които Том Круз обожава

Филмовата кариера на Том Круз е разнообразна и атрактивна за всеки, който реши да се поинтересува от развиването му през годините.

Знае се, да вземем за пример, че Круз има сбирка от коли на стойност към 2.4 млн. $.

В нея участват класики, редки хиперавтомобили и практичните модели за ежедневни курсове.

През последните няколко десетилетия артистът взе участие в паметни комедии, драми и екшън филми. Обикновено, когато е забелязван на шофьорската седалка, е зад кормилото на нещо супер мощно, рядко и класическо. Именно такива модели ще ви представим през днешния ден.

1949 Buick Roadmaster от “Рейнман”

В снимането на “Рейнман” са употребявани два Buick Roadmaster от 1949 година Том Круз не има нито един от тях, само че е идал удоволствието да кара единия. Знаем още, че до неотдавна единият образец е бил благосъстоятелност на артиста Дъстин Хофман.
View this post on Instagram
A post shared by Bonhams Motoring (@bonhamsmotoring)

1970 Chevrolet Chevelle SS от “Джак Ричър”

Chevrolet Chevelle SS от 1970 година е фантастично попълнение за сбирката на всеки познавач. Затова не е изненада, че Том Круз има подобен.

View this post on Instagram
A post shared by 1970 Chevelle SS (@1970.chevelle.ss)

Chevy Lumina от “Дни на грохот”

Круз е прочут като обожател на високите скорости и спортните коли. В “Дни на грохот” той има удоволствието да бъде зад кормилото на Chevy Lumina.



Ferrari 250 GTO от “Ванила скай”

Тази извънредно рядка кола е фантазия за колекционери. Не участва в гаража на Том Круз. Знаем, че светът е видял единствено 36 бройки от този модел, а цените им вървят към 50 млн. $.



2010 Saleen S281 Ford Mustang

През годините се носеше слух, че Том Круз се е влюбил в кола, употребена на снимачната площадка и по-късно е купил една такава за себе си. Не подобен е казусът на Saleen S281 Ford Mustang. Всъщност, артистът употребява личната си кола във кино лентата.
View this post on Instagram
A post shared by Saleen s281 (@00_484)

1983 Porsche 928 от “Рискован бизнес”

Това Porsche не е толкоз известно като 911, само че притегля вниманието на Том Круз, който застава зад кормилото му във кино лентата “Рискован бизнес”. За качествата на возилото приказва фактът, че артистът има личен образец в действителния живот.

View this post on Instagram
A post shared by El Coyote (@monaghann_boy)
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР