Филмът Всичко навсякъде наведнъж на режисьорите Даниел Куан и Даниел

...
Филмът Всичко навсякъде наведнъж на режисьорите Даниел Куан и Даниел
Коментари Харесай

Филмът "Всичко навсякъде наведнъж" триумфира на наградите на актьорската гилдия

Филмът " Всичко на всички места едновременно " на режисьорите Даниел Куан и Даниел Шейнърт завоюва огромната премия за най-хубав филм на. Филмът се конкурираше със заглавия като:
Авторите завоюваха още водещата премия за най-хубав актьорски състав на церемонията в Лос Анджелис. Мишел Йео взе наградата за водеща женска роля. На церемонията тя сподели, че " се е съревновавала с титани " в своята категория:
Ки Хи Куан победи в категорията за поддържаща мъжка роля, а статуетката за поддържаща женска роля отиде при Джейми Лий Къртис. Наградата за Къртис беше изненадваща, тъй като за любимка беше считана Анджела Басет с осъществяването си в " Черната пантера: Уаканда вечно ".

 Най-интересните числа към номинираните за Най-интересните числа към номинираните за " Оскар " филми

Филмът съчетава комедийни и фентъзи детайли, научна фантастика и екшън с бойни изкуства. С всички награди, които завоюва, " Всичко на всички места едновременно " затвърди позициите си за идните награди " Оскар ". Наградите на актьорската колегия се считат за сериозен знак за триумф на " Оскар " -ите, тъй като нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета. - приходите от билети за него в киносалоните са над 107 милиона щатски $,.

Другите отличени

Изпълнението на Брейдън Фрейзър в " Китът " му донесе премията за водеща мъжка роля, а завоюва наградата за най-хубав документален филм.

Актрисата Сали Фийлд получи премията за цялостни достижения. В благодарствената си тирада тя сподели, че " лесното се надценява ". " Работила съм целия си живот... И през всички тези съвсем 60 години няма ден, в който да не се вълнувам да се назовавам артист ".

 Актрисата Сали Фийлд получи премията за цялостни достижения.
© Reuters

Актрисата Сали Фийлд получи премията за цялостни достижения.

В телевизионните категории изпъкнаха трагичния сериал " Белият лотос " и комедийният " Мечката ". Дженифър Кулидж получи премията за най-хубава актриса в трагичен сериал ( " Белият лотос " ), а Джийн Смарт за комедиен сериал ( " Хитринки " ). При мъжете статуетките за поддържаща роля отидоха при Джейсън Бейтман за драма ( " Озарк " ) и Джеръми Алън Уайт за комедия ( " Мечката " ).

Наградата в категорията за анимация бе присъдена на " Пинокио " на Гийермо дел Торо. В речта си той означи, че е " фантастична година за анимацията " и акцентира, че това изкуство не е единствено за деца. С почетен приз " Дейвид О. Селзник " бе почетен артистът и продуцент Том Круз, който благодари на студиата, че са му дали " приключенския живот, който постоянно е желал ".

 Въпреки че не завоюва премия, появяването на Зендая провокира огромен интерес.
© Reuters

Въпреки че не завоюва премия, появяването на Зендая провокира огромен интерес.

Сред гостите на церемонията се открои Зендая, която се появи с два разнообразни тоалета. Тя беше номинирана в категорията за водеща трагична актриса за сериала " Еуфория ", само че изгуби от Дженифър Кулидж. Вълнение на аления килим провокира и появяването на Джена Ортега, която стана известна с присъединяване си в сериала " Уенсдей ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР