Филмът на Принс Purple Rain (Пурпурен дъжд) се насочва към

...
Филмът на Принс Purple Rain (Пурпурен дъжд) се насочва към
Коментари Харесай

Пишат мюзикъл по култов филм с участието на Принс

Филмът на Принс Purple Rain ( " Пурпурен дъжд " ) се насочва към сцената като мюзикъл, като книгата е написа финалиста на Пулицър и драматург Брандън Джейкъбс-Дженкинс. Адаптиран по сюжета на Алберт Магноли и Уилям Блин за кино лентата от 1984 година и включващ музиката и текстовете на Принс, планът се управлява от режисьора Лилеана Блейн-Крус и продуцента Орин Улф, заяви Playbill.

Филмът, в който взе участие артистът и композитор, споделя истинска история на прохождащ рок музикант от Минеаполис. Филмът бе шлагер измежду публиката след излизането си, макар че саундтракът на кино лентата, който се състои от девет песни, написани и изпълнени от Принс, се е потвърдил като най-устойчив във времето. Работа по песните и партитурата донесе на Принс награди " Грами " и " Оскар ", а от този момент албумът е сертифициран 13 пъти платинен. Сред включените песни са " When Doves Cry ", " The Beautiful Ones ", " Baby I`m a Star " и заглавната ария " Purple Rain ". Принс умря през 2016 година

" Изминаха съвсем 40 години, откогато именитият филм на Принс, Purple Rain, завладя света и не можем да измислим по-подходяща метод от този да почетем наследството на Принс и Purple Rain с тази театрална акомодация на обичаната история “, споделиха ръководителят на NorthStar Group Лондъл Макмилан и създателят и основен изпълнителен шеф на Primary Wave Music Лари Местел в взаимно изказване.

" Въодушевени сме от нашите сътрудници и креативен екип от Бродуей, които внасят превзетост в истинската измислена история на кино лентата. Нямаме самообладание едно ново потомство да открие Purple Rain и феновете на истинския филм и албум да изпитат силата му още веднъж, този път онлайн ", споделят те.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР