Анджела, „фалшивата“ мечка: Зоологическата градина в Китай привлича 20 000 посетители на ден, след като видеото стана вирусно

...
Филмът, гледан от милиони, показва съществото, изправено високо на ръба
Коментари Харесай

Филмът, гледан от милиони, показва съществото, изправено високо на ръба на заграждението си, държейки лапите си за отстрани и привидно гледа посетителите на зоологическата градина.

Мечката се разхлажда в басейн

Това беше тенденция в китайските социални медии през уикенда и накара потребителите да попитат как мечката може да стои толкова изправена на тънки крака и да изглежда така като кожа, опъната около бедрата му.

Някои се чудеха дали това е човешко същество в зле прилепнал костюм на мечка.

Един посетител, който даде фамилното си име като Ти, каза: " След като видях тази мечка изправена в интернет, исках да видя как изглежда в реалния живот, затова дойдох тук."

Qian Ming каза пред телевизионна станция в Хангжу, че "специално е взела високоскоростния влак от Суджоу, за да дойде да види мечката“, след като видя видеото и добави: „Пътувахме една нощ снощи, за да стигнем дотук. Мечките са толкова сладки.“

Но потребител на платформата за микроблогинг Weibo , не беше убеден и каза: „Ако това е фалшиво, заслужава Оскар за специални ефекти.“

Самият зоопарк каза, че Анджела „определено не е човек“.

Прочетете повече :


„Нашата зоологическа градина е правителствена, така че няма да се случи такава ситуация“, каза член на персонала в публикации в официалния си акаунт в WeChat и в интервюта с местни медии в понеделник.

„Температурата през лятото е близо 40 градуса, ако облечете кожен костюм, със сигурност не бихте могли да издържите повече от няколко минути, без да лягате."

В съобщение, написано така, сякаш идва от слънчева мечка на име Анджела, се казваше: „Някои хора смятат, че стоя като човек.

„Това изглежда не ме разбирате много добре.

„Когато става въпрос за мечки, първото нещо, което идва на ум, е огромна фигура и удивителна сила… Но не всички мечки са гиганти и олицетворяват опасността.“

Нейният вид, се добавя в изявлението, е „дребничка, най-малката мечка в света“.

Слънчевите мечки са с размерите на големи кучета, високи най-много 50 инча (1,3 м). ) високи на задните си крака, в сравнение с до девет фута (2,8 м) за гризли и други видове, според зоопарка.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР