Филмът Барби вече има приходи от над 1,03 млрд. долара,

...
Филмът Барби вече има приходи от над 1,03 млрд. долара,
Коментари Харесай

Барби мина 1 млрд. долара приходи

Филмът " Барби " към този момент има доходи от над 1,03 милиарда $, единствено три седмици след премиерата, заяви СиЕнЕн. 

Това прави режисьорката на кино лентата Грега Гървиг първата жена, чиято лента минава над милиард доходи.

Добрите резултати за толкоз малко време са ненапълно предстоящи след явлението " Барбенхаймер ", при което хиляди се окуражаваха онлайн да гледат двата изцяло разнообразни като звук и тема филми в общия ден на тяхната премиера - 21 юли. Според старшият анализатор от Comscore Пол Дергарабедян, този феномен е невиждан.

Според него обаче маркетинговата акция е подсказала, че " Барби " ще бъде шлагер.

Актрисата Марго Роби, която играе в основната роля, показа още в първите дни на излизането на кино лентата какво е споделила на среща със студиото:

" Мисля, че им споделих, че ще създадем милиард $, което може би беше малко пресилено, само че ние имахме филм, който трябваше да създадем! "

Популярността на куклите " Барби " сигурно са помогнали на кино лентата, както и звездният актьорски състав. С тези резултати " Барби " към този момент е в топ 50 на най-печелившите филми в историята.

Освен в Съединени американски щати, филмът е извънредно гледан и във Англия, Мексико, Австралия и даже Китай. Последното е изключително учудващо, защото куклите " Барби " изобщо не са известни в Поднебесната империя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР