Филм с участието на Мария Бакалова е включен в състезателната

...
Филм с участието на Мария Бакалова е включен в състезателната
Коментари Харесай

Филм с Мария Бакалова се бори за Златна палма в Кан

Филм с присъединяване на Мария Бакалова е включен в спортната стратегия на кинофестивала в Кан, която беше оповестена през днешния ден от шефа и президента на фестивала Тиери Фремо Ирис Кноблох. В " Стажантът " на Али Абаси българската актриса влиза в ролята на първата жена на Доналд Тръмп - Ивана. В биографичния филм за някогашния американски президент Бакалова си партнира със Себастиан Стан.

В конкурсната стратегия влизат още филми на Йоргос Лантимос и Франсис Форд Копола. След като завоюва " Златен лъв " на фестивала във Венеция през 2023 година и няколко награди " Оскар " с " Клети създания ", Лантимос се завръща с нов филм тази година. " Видове добрина " ще се бори за " Златна палма " в Кан, а в основната роля още веднъж е Ема Стоун.

Научнофантастичния епос " Мегалополис " на Франсис Форд Копола е другото огромно заглавие, което е включено в спортната стратегия на фестивала. Във кино лентата вземат участие Адам Драйвър, Джон Войт, Лорънс Фишбърн и други огромни имена в киното.

В Кан новата си продукция ще показа и съветският режисьор в заточение Кирил Серебренников. Той ще покаже последния си филм, който е акомодация на романа " Лимонов " на френския публицист Еманюел Карер.

За " Златна палма " ще се бори и ужасът " Покров " на канадския режисьор на Дейвид Кроненбърг. Във кино лентата вземат участие Даян Крюгер и Венсан Касел.

В конкурсната стратегия вземат участие още " Партенопа " на Паоло Сорентино с присъединяване на Гари Олдман, " Птица " на Андреа Арнолд с присъединяване на Бари Киоган, " Емилия Перес " на Жак Одиар със Зоуи Салдана и Селена Гомес и " О, Канада " на Пол Шрадер с Ума Търман.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР