Филип Буков, който беше сред фаворитите от отбора Известни в

...
Филип Буков, който беше сред фаворитите от отбора Известни в
Коментари Харесай

Филип с първи думи след напускането на Сървайвър: Плаках цяла нощ

Филип Буков, който беше измежду любимците от тима " Известни " в най-екстремното риалити " Сървайвър ", се наложи изненадващо да напусне формата, откакто в границите на два дни загуби схващане четири пъти. След припадъците артистът беше откаран в болница за няколко дни, само че макар че е усетил огромно усъвършенстване, лекарите настояли той да се прибере в България и да не продължава присъединяване си в играта, а повода е повече от сериозна. 
                             

В резултат на голямото физическо натоварване, глада и жегата в Доминикана, Филип е отключил сърдечен проблем, който евентуално е носел генетично и за него връщането в шоуто може да бъде рисково.

 

Въпреки достойното си показване на борбите и че бързо се трансформира в един от най-силните играчи в " Сървайвър " този сезон, Буков споделя, че се усеща отчаян от себе си, защото е бил уверен, че има всички качества да стигне до финала на шоуто:
                             

" Все си мислех, че съм квалифициран и ще съумея да съм последният оживял, само че очевидно съм бъркал. Да си с огромно сърце се оказа, че не всеки път е плюс. След серия проучвания лекарите не ме позволиха в играта и колкото и да желаех и да се пазарих с продуцентите, решението е изрично. Много ме е гняв, дори си поплаках през нощта, тъй като чаках да се върна в играта при своето семейство. Тръгвам за благата ни татковина и имам доста да описвам ", споделя Филип преди да отлети назад за България. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР