Филип Аврамов, по-известен като Фицата, може да се окаже участник

...
Филип Аврамов, по-известен като Фицата, може да се окаже участник
Коментари Харесай

Ето кой актьор влиза в Сървайвър

Филип Аврамов, по-известен като Фицата, може да се окаже участник в идния сезон на риалити формата " Сървайвър ". Актьорът в последните месеци се е трансформирал образно, ври и кипи в обществените мрежи и е придобил тип на островитянин.

Във почитател групите на предаването фенове на шоуто за оцеляване към този момент спрягат името му, наред с други известни персони, които чакат да видят на екран на 21 февруари. Според тях Фицата, който от дълго време се носи брадясал и с дълга коса, съвсем като Робинзон Крузо, ще се впише в лекост в екзотиката на Филипините, където участниците ще се борят за своето оцеляване.

В края на предходната година Филип Аврамов се разгневи поради отношението на ръководещите към културата. " Целият шоубизнес и в частност ние, актьорите, понесохме обилни загуби на фенове и по този метод обезсмислихме специалността. Затова взех решение да намеря още веднъж моята аудитория в интернет пространството.

Наскоро разгласих, че до момента в който не събера 50 хиляди почитатели в Инстаграм, няма да се фотографирам с никого, спирам да давам изявленията ", съобщи Фицата и с подигравка пусна своя фотография с хаштаг на лицето си. Оттогава той прецизно следва заканата си и съвсем всеки ден пуска занимателни фотоси и видеа, а профилът му става все по-популярен.

Междувременно взе участие и във кино лентата " Чичо Коледа ", не стопира да играе и в разнообразни постановки, с цел да потвърди, че може да победи системата. А в случай че победи и в " Сървайвър ", ще победи и с огромната премия от 150 000 лв..
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР