Филип Атанасов - Фифо, сребърният медалист от сезон 4 на

...
Филип Атанасов - Фифо, сребърният медалист от сезон 4 на
Коментари Харесай

Напрегната първа кастинг битка в Игри на волята

Филип Атанасов - Фифо, сребърният медалист от сезон 4 на “Игри на волята ", завоюва първата по рода си кастинг борба. Той се изправи против опитния състезател Теодор, който беше сериозна конкуренция за рекордьора по победи от сезон 4. Така Филип си извоюва място в “Игри на волята " All Stars, а Теодор не съумя да завоюва билет за сезон 6 на рисковото риалити.

Освен Филип, на Арената честваха и Амазонките. Те трябваше да заложат на един от двамата участници в кастинг борбата. Женското племе, което е добре осведомено със спортните качества на Фифо, се спря на сигурното. Дамите имаха право на избор - огън или храна и без да се замислят избраха храната.

В идните съботни епизоди на “Игри на волята " феновете ще видят още мощни участници в кастинг борбите. На Арената ще се завърнат спечелилите Алекса Ерски, Андрей Гридин и Милен Цветков, любимците на публиката Стратимир Георгиев, Димитър Морунов и Георги Янев и най-силните измежду дамите - Джералдин Тодорова, Ваня Запрянова, Зорница Стоилова и Михаела Тодорова.

В понеделник Гладиатори, Старейшини и Амазонки ще излязат на Арената за втората териториална борба. Амазонките ще дадат всичко от себе си, с цел да се измъкнат от Дивата река, а Старейшините и Гладиаторите - да не изгубят комфорта на Резиденцията и Стопанството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР