ФИЛАДЕЛФИЯ - Член на училищен настоятелство в Пенсилвания разкрива плановете

...
ФИЛАДЕЛФИЯ - Член на училищен настоятелство в Пенсилвания разкрива плановете
Коментари Харесай

Член на училищното настоятелство подаде оставка, след като получи обратна реакция за противоречива публикация във Facebook относно войната между Израел и Хамас

ФИЛАДЕЛФИЯ - Член на учебен настоятелство в Пенсилвания разкрива проектите си да подаде оставка, откакто получи противоположна реакция за спорна обява за Израел-Хамас война.

Членът на Colonial School Board, Jamina Clay-Dingle разгласи, че подава оставка в обява, споделена във Фейсбук в четвъртък.

Публикацията гласи:

< p> Клей Дингъл обяснява, че макар че подава оставка от учебното настоятелство, тя възнамерява да продължи да следи 10 учебни заведения като помощник-управител на учебния окръг на Филаделфия.

Моник Бракстън, заместник-началник по комуникациите/ Говорителят на учебния окръг на Филаделфия разгласява следното изказване от името на обстановката:

„ Що се отнася до нейните мнения, Бордът по просветителна политика 320 декларира, че чиновниците са предпазени от Първата корекция, когато приказват по въпрос от публично значение, което не е част от служебните им отговорности. “ Възгледите и мненията, изразени в обявата на доктор Клей във Фейсбук, не отразяват позицията, мнението или възгледите на учебния окръг на Филаделфия. "

Публикацията на Клей-Дингъл беше гореща тематика на полемика в Colonial School в четвъртък вечер Среща на борда. Членовете на общността препълниха срещата, осъждайки нейните изказвания, и загрижени жители се подредиха да приказват повече от час.

Президентът на борда се обърна към разногласието, с цел да стартира нещата и сподели, че бордът публично ще гласоподава за приемане на оставката й идващия месец.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР