ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Име Удока през едната си година като

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Име Удока през едната си година като
Коментари Харесай

Embiid от 76ers няма да се принуди да играе, за да изпълни изискването за MVP. Ако пропусне, „така да бъде“

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Име Удока през едната си година като помощник в 76ers се сближи задоволително с Джоел Ембийд, с цел да завоюва покана за сватбата на MVP с Ан де Паула предходната Юли.

Udoka също видя от близко през тази една година, че Embiid – към този момент All-Star и един от най-хубавите огромни мъже в играта – не доближава капацитета си. Удока видя състезател, който „ заставам да играе видеоигри, да яде зърнени храни “, вместо да бъде в синхрон с това, което е належащо за игра – да господства, в действителност, и да носи франчайз – всяка вечер във върхова физическа форма.

Удока беше помощник на Спърс в продължение на години, преди да се причисли към екипа на някогашния треньор на 76ers Брет Браун през 2019-2020 година Удока беше треньор на ЛаМаркъс Олдридж и Тим Дънкан и беше прям в своя скаутски отчет с Ембийд: Беше добър. Но не толкоз добре.

„ Казах му напряко, той има толкоз или повече гений като тези момчета “, сподели Удока. „ Но това е равнище на поредност. Бях много почтен с него. Видях го да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР