Филаделфия 76-ърс се класира за плейофите на Националната баскетболна асоциация

...
Филаделфия 76-ърс се класира за плейофите на Националната баскетболна асоциация
Коментари Харесай

Филаделфия обърна Маями, Чикаго изпрати Атланта у дома

Филаделфия 76-ърс се класира за плейофите на Националната баскетболна асоциация (НБА), откакто надделя Маями Хийт със 105:104 вкъщи в среща от плей-ин шампионата на Лигата.


Фили навакса закъснение от 12 точки на почивката, а тимът бе въодушевен от Джоел Ембийд – 23 точки и 15 битки за камерунския център, който направи и 5 асистенции. Никола Батум се регистрира със мощно показване от пейката – 20 пункта, в това число 6/10 от тройката. 19 вкара Тайрийз Макси, а с 11 способства Кели Убре-младши.

За Маями 25 точки наниза Тайлър Хиро, само че напъните му се оказаха незадоволителни за триумф. С 19 приключи Джими Бътлър, 15 добави Хайме Хакес-младши, а с по 10 пункта завършиха Бам Адебайо и Кевин Лав.

Така Фили ще спори с втория подложен на Изток Ню Йорк Никс в първи кръг на плейофите. Сезонът за Хийт не е завършил, като отборът на Ерик Сполстра ще играе с Чикаго Булс за установяване противника на първия в конференция Бостън Селтикс. „ Биковете “ удариха Атланта Хоукс със 131:116 вкъщи.

Коби Уайт унищожи „ ястребите “ с 42 точки. Дабъл-дабъл оформи Никола Вучевич – 24 точки и 12 битки, а 22 добави Демар Дерозан. С 19 се регистрира Айо Досунму. За Хоукс Дежонте Мъри наниза 30 пункта, Клинт Капела и Трей Йънг означиха по 22, а Богдан Богданович вкара 21 точки, само че това не бе задоволително и Атланта бе изпратен вкъщи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР