Фики Стораро се извини публично заради скандалното нарушение на пътя,

...
Фики Стораро се извини публично заради скандалното нарушение на пътя,
Коментари Харесай

Фики обиден след опасното шофиране: Пожелавам здраве на жената, решила да снима детето ми

Фики Стораро се извини обществено поради скандалното нарушаване на пътя, в което бе заловен от различен инцидентен водач на видео. Изпълнителят призна, че е возил сина си на предната седалка без детско столче и без колан, само че са пътували на малко разстояние – до кварталния магазин.
Явно съгласно артиста в закона е разказано, че защитният колан е наложителен единствено за дълги дистанции, написа Intrigi.bg.
Колкото до разсейването с телефона, което се вижда на видеото, синът на Тони Стораро изрично отхвърли да си е чатил. Той се оправда, като съобщи, че си е гледал мобилния, с цел да пусне детска песничка на сина си.
Припомняме, че видеото с рисковото шофиране на Фики Стораро обиколи обществените мрежи и провокира вълна от отрицателни мнения. Клипът стигна и до бТВ, откъдето го потърсиха за коментар.
„ Признавам виновността си, че возя сина си на предната седалка, отивайки до кварталния магазин. Пожелавам здраве на всички вас и на дамата, която до момента в който кара, е решила да хване Фики в издънка, да снима лицето на детето ми и да го пусна в обществените мрежи “, обиди се фолк артистът, който очевидно следва максимата „ Нападението е най-хубавата отбрана “.

„ Фики непрекъснато демонстрира лицето на сина си в Инстаграм, по малкия екран, по изявленията и така нататък Сега ненадейно стана доста раздразнителен на тематика персонално пространство “, кискат се в мрежата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР