Фики е един от най-популярните попфолк изпълнители у нас. Гледаме

...
Фики е един от най-популярните попфолк изпълнители у нас. Гледаме
Коментари Харесай

Фики с шокираща изповед пред БЛИЦ за "Капките", Джей Ло и кризата

Фики е един от най-популярните попфолк реализатори у нас. Гледаме го и в последния сезон на "Като две капки вода ", където сподели още един собствен гений и скри шапките на жури и фенове с брилянтно преобразяване на всеки облик в шоуто. не инцидентно Фики е на челното място във краткотрайната ранглиста, а за всяка реплика получава допустимо най-висока оценка. Феновете му сигурно ще се умножат след присъединяване му в шоуто, където дава всичко от себе си и подхожда супер съществено към поставените задания. Наш кореспондент се свърза с изпълнителя на "Бум ", с цел да научим повече за протичащото се сега с него и по какъв начин се оправя с поставената карантина.

- Фики, очакваше ли, че ще бъдеш толкоз добър в имитацията на реализатори?
- Не, не съм го очаквал. От мъничък подражавам гласовете на други реализатори. Радвам се, че на толкоз огромна сцена съумях да се отпусна и да покажа тези качества, макар че и аз не подозирах, че ще се оправя толкоз добре. Самият екип на предаването е доста готин и ме подготвя да се отпусна на сцената. Много се веселя, че съм част от това семейство и че се разбираме с всички участници, които безпределно се стараят. Благодаря и на феновете, че са с нас в този сложен миг. В актуалната обстановка би трябвало да се поддържаме.

Четете на show.blitz.bg неповторимата изповед на Фики за БЛИЦ, където приказва намерено за шоуто "Като две капки вода ", скандалното си преобразяване на Джей Ло, за рецесията и фамилията си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР