Фигурки от “Междузвездни войни оживяват в София. От 25-ти март

...
Фигурки от “Междузвездни войни оживяват в София. От 25-ти март
Коментари Харесай

Фигурки от “Междузвездни войни” оживяват в София

Фигурки от “Междузвездни войни ” оживяват в София . От 25-ти март до 7 май 2022 година в Националния политехнически музей може да посетите Лего-изложението „ И дано силата бъде с теб! “.

Представена е впечатляваща сбирка от над 100 истински Lego Star Wars модела, някои от които са на повече от 20 години и могат да се видят само тук .

Специално място е отделено на обичаните герои от цялата поредност, както и на неповторимите Technic модели на C-3PO, Дарт Вейдър, Джанго Фет и непобедимата дроидeка .

В централната част на експозицията „ оживяват “ фигурките от  „ Междузвездни войни “.

Посетителите ще имат опцията да се „ разходят “ дружно с AT-AT на планетата Хот, да се „ потопят “ в света Набу, пясъците на Джаку и да „ почувстват “ от близко Звезда на гибелта.

Всички изложени модели са част от сбирките на членовете на клуб Lebgo – единственият формален Лего клуб в България , с който НПТМ има дългогодишно партньорство.

Изложението е специфичен подарък от екипа на НПТМ.

От 16:00 ч. до 17:00 ч. билетите за всички гости ще са на преференциална стойност – 2,00 лева С билета те ще могат да бъдат посетители и на пролетен концерт „ Музикална еклектика “ квалифициран от младите гении на Сдружение „ Евтерпани “, който ще стартира тъкмо в 16:00 ч.

 

 

 

Фигурки от “Междузвездни войни ” оживяват в София

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР