Фигура номер две в италианското министерство на здравеопазването предизвика ожесточена

...
Фигура номер две в италианското министерство на здравеопазването предизвика ожесточена
Коментари Харесай

Скандал на Ботуша! Висш политик се усъмни във ваксините срещу COVID-19

Фигура номер две в италианското министерство на опазването на здравето провокира яростна дискусия през днешния ден, като сподели, че не съществува никакво доказателство за ефикасността на имунизациите против COVID-19, съобщи Франс прес.

По време на стратегия по телевизия РАИ, запитан дали Италия щеше да записва още по-голям брой на умряли от COVID-19 и инфектираните с ковид, в случай че не бяха имунизациите, Марчело Джемато, държавен секретар по опазването на здравето съобщи: " Това вие го казвате " и добави, че няма да попадне в клопката да се нарежда срещу или за имунизациите. Той дефинира метода на предходното държавно управление при ръководство на пандемията като идеологически.

Аптекар по специалност, Джемато, който е доближен на премиерката Джорджа Мелони, е срещу зелените документи и наложителното имунизиране против COVID-19.

Изказването на Джемато породи дискусия и представители на разнообразни партии го приканиха да подаде оставка. Те го упрекнаха, че не се дистанцира от антиваксърите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР