ФИФА наложи забрана за картотекиране на играчи на пет български

...
ФИФА наложи забрана за картотекиране на играчи на пет български
Коментари Харесай

ФИФА забрани на пет български клуба да картотекират играчи

ФИФА наложи възбрана за картотекиране на играчи на пет български клуба, два от които елитни.

В листата на международната футболна централа попадат Ботев Враца и Крумовград от Първа лига, втородивизионният Литекс, четвъртодивизионният Верея Стара Загора и към този момент несъществуващият Царско село.

В формалния уеб страницата на ФИФА не са посочени аргументите за глобите.

Централата постанова забрани за картотекиране на нови футболисти при изгубени правосъдни разногласия и неизплатени отговорности към играчи, треньори и други клубове.

Ръководството на Ботев Враца Санкцията е обвързвана с дължима сума към някогашния футболист Лукас Брамбила, който записа 6 мача с екипа на Ботев през миналия сезон.

" Ръководството на Ботев би желало да внесе изясненост по отношение на информацията обвързвана с наложената възбрана от ФИФА за картотекиране на нови футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

Бихме желали да ви осведомяваме, че фактически има наложена такава рестрикция, която е обвързвана с минимална дължима сума към някогашния футболист Лукас Брамбила, който записа 6 мача с екипа на Ботев през миналия сезон.

Уваряваме ви, че в най-кратки периоди, задължението ще бъде изчистено и Ботев няма да има проблеми при картотекирането на нови футболисти през зимния трансферен прозорец ", гласи изказване, оповестено на клубния уебсайт.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР