Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своя нов социален проект –

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своя нов социален проект –
Коментари Харесай

Fibank с нов благотворителен календар за 2018 г.

Fibank (Първа капиталова банка) показа своя нов обществен план – благотворителен календар за 2018 година

Календарът на банката е в поддръжка на акцията за поощряване на раждаемостта у нас „ Направи го за България “, която се провежда от „ Движение за национална идея (ДНК) “.

„ Благодаря на приятелите ни от Fibank, които се припознаха в акцията и застанаха зад идеята ни. Този хубав план стана действителност с помощта на готовността, концепциите и креативния възторг, които те вложиха “, показа Андрей Арнаудов, създател и ръководител на ДНК.

„ Щастливи сме, че сме част от идеята на ДНК. Благодарение на календара на Fibank, следващата година ще имаме шанса да помогнем на повече фамилии да имат своите дълго чакани деца “, добави Мария Янева, ръководител на фондация „ Искам бебе “.

Календарът показва 12 изключителни портрета от фотографа Петър Пешев с висока художествена стойност на лицата на ДНК: Владо Николов, Хилда Казасян, Андрей Арнаудов, Иван Христов, Ирина Тенчева, Мария Гроздева, Ути Бъчваров, Поли Генова, Ива Дойчинова, Александър Сано, Миа Сантова и Деян Славчев – Део, които се снимаха със своите кръщелници. Творческата работа е дело на екипа на рекламна организация „ КИВИ “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР