Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага изцяло онлайн откриване на разплащателна

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага изцяло онлайн откриване на разплащателна
Коментари Харесай

Разплащателна сметка и карта без такса от Fibank изцяло онлайн

Fibank (Първа капиталова банка) предлага напълно онлайн разкриване на разплащателна сметка с дебитна карта.
Разплащателната сметка е в лв. и е без такса за разкриване, издаване и поддръжка до 15 юни 2021 година Всички новоиздадени съществени дебитни карти ще бъдат и без такса за изтегляне на банкомат на Fibank до 31 октомври 2021 година в това число.

От новата услуга могат да се възползват и физически лица, които към момента не са клиенти на банката. На следния линк: в няколко лесни стъпки те могат онлайн да открият сметка с дебитна карта без нужда от посещаване в банков клон.
Клиентите получават и регистрация в интернет банкирането на Първа капиталова банка и могат да употребяват всички негови спомагателни преимущества. През мобилното приложение My Fibank и клиентите могат да създадат и поръчка за дебитна карта, без да посещават офис на банката.
За по-голямо облекчение и улеснение, при заявяване онлайн до 15 юни 2021 година на дебитна карта, всеки клиент може да получи своята дебитна карта изцяло гратис посредством доставка с пощальон до посочен адрес в цялата страна. Активирането на доставените карти става онлайн и е бързо, елементарно и несъмнено за клиентите на и мобилното приложение My Fibank.

Дебитните карти от Fibank имат и куп други потребни характерности като: ръководството на лимитите по тях се прави единствено с няколко клика в, а картодържателите сами дефинират какво да бъде разрешено с притежаваната от тях карта. Възможността за мигновено стартиране и прекъсване на картите дава спомагателна сигурност, а опцията за блокиране на карта е скъпа при положение на загуба или кражба.
Промоционалните условия са годни и при разкриване на разплащателна сметка с дебитна карта във всеки офис на Първа капиталова банка, както и при поръчка на първа дебитна карта към съществуваща сметка.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР