"Фиат" (Fiat Chrysler Automobiles N.V.) ще произвежда маски за лице,

...
"Фиат" (Fiat Chrysler Automobiles N.V.) ще произвежда маски за лице,
Коментари Харесай

Фиат ще произвежда маски за лице

"Фиат " (Fiat Chrysler Automobiles N.V.) ще създава маски за лице, с цел да помогне за превъзмогване на международния дефицит, оповестиха от компанията в понеделник, съобщи БНР.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2024
В писмо, изпратено до чиновниците, основният изпълнителен шеф Майк Менли съобщи, че производителят на коли ще преобразува бързо един от заводите си в Азия и ще може да прави над един милион маски на месец.

През предходната седмица "Фиат " и "Ферари " (Ferrari) пък оповестиха, че водят договаряния с с най-големия производител на апарати за обдишване в Италия - компанията Siare Engineering, с цел да оказват помощ на компанията да усили производството на тези машини.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2024  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР