Фейсбук Операцията на малкият боец Стели от Варна, при която трябваше

...
Фейсбук
Операцията на малкият боец Стели от Варна, при която трябваше
Коментари Харесай

Добри новини: Операцията на малкия Стели от Варна е успешна!

 Фейсбук Операцията на дребният войник Стели от Варна, при която трябваше да бъде махнат импланта от гръдния му панер, е предходна сполучливо, научи Varna24.bg

Добрата вест заяви майката на момченцето, която написа:

Успешноооооо! Стели съумя и в това! Успешна операция по вадене на имплант от гръден панер! Импланта е отхвърлен! Стели е към този момент при нас! Нормално равнище на О2! Успешна костна конструкция, добре затворена! Браво, слънчице! Гордея се с теб и те обичам доста! Стели се възвръща!

Припомняме, че Стели от Варна би трябвало да бъде опериран по неотложност за премахване на импланта в гръдния панер в болница Медикъл парк, Измит. Родителите имаха период до 15.08.2019 година да внесат цялата сума за интервенцията на детето, а те разполагаха единствено с половината средства. 

Както към този момент ви информирахме, Стелиян Стоянов Стоянов е съвсем на 3 годинки от Варна. От раждането е с дисторция на гръдния панер. На 1,3 година детски експерти кардиолог и ортопед слагат диагнозата Pectus excavatum " тежка дисторция на гръден панер вид обущарски гърди в 3-4 степен. Преди слагането на импланта положението му беше несигурно с хоринзонтално разположение на сърцето, пристъпи и затруднено дишане. Поради бързото нарастване на деформацията сърцето му бе на милиметри от прилепяне, затова въпрос на време беше да се стигне до сърдечна непълнота. Затова бе назначена доста рискова интервенция, заради слагане на имплант сред сърцето и гръдния панер! 

След това майката заяви, че Стели е сполучливо опериран, но след това положението на дребния войник се е влошило и фамилията се нуждае незабавно от помощ в борбата за живот за дребния Стели.  

За всеки, който желае и може да помогне:

Дарителска сметка в лв.

IBAN BG86STSA93000025570070

Банка ДСК

Титуляр Стелиян Стоянов Стоянов

Гр.Варна 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР