Фейсбук Лидерът на ГЕРБ отново пое по пътищата на страната, но

...
Фейсбук
Лидерът на ГЕРБ отново пое по пътищата на страната, но
Коментари Харесай

Борисов пак на път, но не с джипа: Не стават! Хаос и разруха!

 Фейсбук Лидерът на ГЕРБ още веднъж пое по пътищата на страната, само че не с прословутата джипка, а с " Шкода ". Ето какво показа той във Facebook:

" Видях с очите си, че Автомагистрала “Хемус " в правата Бухковци-Белокопитово е подготвена и остава само да се постави маркировка, с цел да бъде пуснато придвижването. Хората могат да стигат бързо и безвредно от Шумен до Търговище. Варна е на 40 минути отсам. Но това няма да се случи, до момента в който ръководи моделът " Радев “.

преднамерено прибра парите, които оставихме за завършването на автомагистралата, с цел да не бъде прието направеното от нас. Благодарение на няма нито един служащ тук. Но тази автомагистрала не е моя, тя е на българите. Както дадох обещание - тази автомагистрала щеше да е изцяло приключена до 2 години, в случай че управлявахме ние.

Как ще възстановят стопанската система – с вдигнатия пестник на ли? Не могат да се оправят нито с имунизацията, нито с миграцията, нито с инфлацията. Моделът " Радев “ значи застой, безпорядък и съсипия. Толкова могат служебният кабинет и Станислав Трифонов.

Единственото, което направиха, е да смъкват патриарха от колата. Целта е да бъде охранявана единствено шайката на. Пазят ги от националната обич ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР