Фейсбук Скъпи деца, уважаеми учители и родители, честит първи учебен ден!

...
Фейсбук
Скъпи деца, уважаеми учители и родители, честит първи учебен ден!
Коментари Харесай

Иван Портних: Нека тази година бъде последната, в която 15-ти септември е по-тих!

 Фейсбук " Скъпи деца, уважаеми учители и родители, цветущ първи образователен ден! Нека новата 2021/2022 образователна година бъде последната, в която 15-ти септември е по-тих!

На всички поисквам доста здраве, триумфи, самообладание и безрезервност.

Нека поддържаме и насърчаваме младостта на Варна - нашите деца, да ценим и почитаме учителите, които неуморно се оправят с провокациите на присъственото или отдалечено образование, дано всички бъдем рационални и виновни.

Вярвам, че положителните дни предстоят!

На добър час! ", написа в персоналния си профил във фейсбук кметът на Варна, видя Varna24.bg .

Както медията ни заяви, новата образователна 2021/2022 година стартира присъствено във всички учебни заведения във Варна.

3176 първокласници влязоха в клас, 199 деца са записани в подготвителните групи за 5-годишни, а 397 - в групите за 6-годишни в учебните заведения.

Кметът на Варна участва на тържеството в СУ " Найден Геров ", а приветствени адреси от негово име бяха изпратени до всички учебни заведения в морската столица.

" Пожелавам на всички деца, учители и родители на първо място здраве! Изправени сме още веднъж пред доста провокации, по тази причина е значимо да бъдем рационални и виновни. Нека поддържаме най-малките, да се радваме на зрелостниците, да се грижим за всяко дете, да насърчаваме младостта на Варна, да ценим и почитаме учителите! Нека новата образователна година бъде последната, в която 15-ти септември е по-тих ", съобщи кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР