Фейсбук призна, че използването на социалната платформа може да навреди

...
Фейсбук призна, че използването на социалната платформа може да навреди
Коментари Харесай

„Фейсбук” призна, че платформата представлява риск за здравето на човека

" Facebook " призна, че потреблението на обществената платформа може да навреди на психическото здраве на потребителите, написа " Гардиън ".

Британското издание отбелязва, че компанията очевидно усеща оказвания върху нея напън от критици, които сигнализират, че платформата има отрицателен резултат върху обществото.

Изследователи от обществената мрежа признаха със известие в блог, че при изследвания е открито, че прекарването на време във " Facebook " и " пасивното изразходване на информация " може да остави хората да се " почувстват зле ", само че в това време се акцентира, че част от решението е обвързване и връзка с повече хора в платформата.

Само преди няколко дни някогашният началник на " Facebook " Чамат Палихапития предизвести, че мрежата унищожава обществото, като води до липса на съдействие, физическа връзка, дезинформация и съмнение.

Няколко проучвания доближиха до умозаключение, че " Facebook ", " Туитър " и други обществени медии могат да обиден психическото и прочувствено здраве на тези, които прекаляват с потреблението на обществените медии, изключително по-младите хора. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР