Фейсбук Приятели започнаха да ме питат настоятелно какви са в момента

...
Фейсбук
Приятели започнаха да ме питат настоятелно какви са в момента
Коментари Харесай

Известна българка развенча мита за евтинията в САЩ!

 Фейсбук " Приятели започнаха да ме питат настоятелно какви са сега цените в Щатите - в супермаркета, за съществени разноски. Е, обявявам две опаковки, от които се виждат цените в елементарен супермаркет, като тук не е маркирано ДДС-то. Накрая плащате повече. Далеч в предишното остава споменът за огромната евтиния на храните. Вече сходно нещо не съществува.

Отделно ме сърби да разясня аутлетите и техните сякаш понижени цени. Ако човек е откачен на тематика марки и етикети, може да се почувства доста горделив, като за чанта, рокля и обувки със съответното лого разтовари сред 1500 и 3000-5000 $.

Проблемът обаче не е в цените, а в качеството. Бих желала да съжаля, че нямам посочената сума за нещо прелестно. Но в 90% от случаите виждах парцали. Парцали за стотици долари, чието качество по нищо не се разграничава от продукцията в Китайския мол в жк Младост 1.

Дори когато някои артикули са симпатични, цени от 500 $ нагоре са безумство за това, което съставляват.

Ако осъждам по опашките пред маркови магазини, дизайнерските цени не са проблем за хора с неограничени по предел кредитни карти. Но продуктите отново остават евтини и некачествени. Зачудих се: в случай че в действителност имаш пари, толкоз безкрайно количество, за какво най-малко не искаш нещо с качество?

И да, видях и прелестни артикули, само че тъкмо толкоз прелестни се оферират и от незнайни с логото си производители, само че на цена сред 10 и 20 пъти по-малко.

И преди някой да каже: " Даааа, ма кви са заплатите там! " - ами не са за подобен шопинг. И там хората си вършат сметка, щото не крият доходи, заплащат налози и още куп неща!

Ако се върнем на двете фотоси, които съм пуснала за съпоставяне, единствено си представете, че с всяка цяла любеница, която купувате у нас, спестявате към 60-70 $ А какъв брой кроасани с шунка и парче маруля можете да изядете! ", написа във Facebook журналистката Лияна Панделиева
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР