Фейсбук потребителите станаха свидетели на страшен скандал между Кичка Бодурова

...
Фейсбук потребителите станаха свидетели на страшен скандал между Кичка Бодурова
Коментари Харесай

Легенди на българската музика спретнаха страшен скандал

Фейсбук потребителите станаха очевидци на заплашителен скандал сред Кичка Бодурова и Панайот Панайотов.

Причина за абсурда е обява на артиста в персоналния му профил, която гласи: " Няма да пея на 11 юли в Бургас с Кичка Бодурова в Летния спектакъл заради мижав интерес към концерта. До всички мои почитатели - оправдавам се. ", написа той. От своя страна Кичка в мненията се появи с отговор: " Поради огромните искания на П.П. неговото присъединяване беше отказано от уредниците. Концертът е съвсем продаден - доста недодялан пост! ".

Панайотов изясни, че преди месец и половина получил покана за присъединяване във въпросния концерт. Казал своите условия и Кичка Бодурова ги приела. Тя обаче със известие във вайбър му написала, че отхвърля присъединяване му. " Днес си направих труда да погледна скицата с продадените билети. Много малко бяха. Като не ми беше обещано пояснение, аз самичък го потърсих и очевидно това е повода ", сподели артистът.

Facebook абсурдът продължава и през днешния ден. В формалната си страница поп певицата написа, че съжалява за случилото се. Тя просто е желала да покаже почитание към сътрудник, който с дейностите й удостоверил, че не го е заслужавал.

" Поканих П. Панайотов да взе участие в концерта ми в Бургас, тъй като го одобрявам като реализатор, пък и преди няколко години на предлагането му да работим дружно му отхвърлих. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му, че би трябвало да извърши единствено 2-3 песни, до момента в който аз направя преобличане. Той се зарадва и одобри. Помолих го с изключение на “Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам любов да ти дам”, която доста одобрявам. Но получих отговор “НЕ съдебна експертиза ПРИЕМА”. Онемях … доста жестоко, само че замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има поради. Но се чухме и той ми сподели, че той не пътувал в никакъв случай с други, ще пътува самичък от София, а не с “Иван, Драган и Петкан” - известни наши 2-ма музиканти, както направи Мими за Варна и желае да му се заплати бензина /би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса още веднъж грубото изявление за сътрудниците. След диалози със същите разбрах повече за неговия темперамент и взех решение, че не желая стрес по време на работа. Затова персонално отхвърлих присъединяване му преди 2 дни. С поста си във фейсбук през вчерашния ден Панайот сподели, че съм имала право - доста надменно и немъжко държание. Аз нямам потребност от различен да взе участие в моите концерти и по този начин е било в последните години. Просто желаех да покажа почитание към сътрудник, който удостовери, че не е заслужавал. Съжалявам за случилото се…. А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен…. та това е моят Бургас! ", написа Бодурова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР