Фейсбук Пътниците в градския транспорт на Варна ще могат да

...
Фейсбук Пътниците в градския транспорт на Варна ще могат да
Коментари Харесай

Кметът: Продължаваме с мерките за безопасност във Варна!

 Facebook Пътниците в градския превоз на Варна ще могат да употребяват дезинфектанти за ръце, сложени наоколо до вратите в рейсовете, научи Varna24.bg .

Те са обезпечени от Община Варна, заяви кметът на града Иван Портних в обществената мрежа. Ето какво още показа градоначалникът:

" Продължаваме с ограниченията за сигурност във Варна:

Доставихме 1000 броя дезинфектанти под формата на спрей за ръце за общинската компания “Градски превоз ". Те би трябвало да бъдат сложени до вратите в рейсовете и тролейбусите за улеснение на пътниците;

Осигурихме 300 защитни шлема за контрольорите, а преди седмица доставихме и маски. Успоредно с това продължава ежедневната стерилизация на рейсовете и тролейбусите, като с препарат се обработват парапети, дръжки и седалки;

200 защитни шлема предоставихме и на УМБАЛ “Св. Марина ", също по този начин на медицинските екипи на пунктовете на автогарата и жп гарата във Варна, както и на здравните медиатори;

Доброволци към Община Варна ще раздават защитни маски на възрастните хора, които посещават търговски вериги в часовете сред 8,30 ч. и 10,30 ч. Започват от през днешния ден. Носете маски, това е почитание към близките!

Продължаваме да раздаваме дезинфекционни препарати за поддържане на етажните собствености. Вчера доставихме следващо количество в районните администрации, които от своя страна ще ги разпределят на професионалните домоуправители. Така за един ден ще бъдат обхванати над 1265 входа.

Продължава раздаването и на етажни собствености, които не употребяват професионални компании за разчистване. Всеки дезинфектант е съпроводен от подробни указания за метод на приложимост – по какъв начин се разрежда, с какво количество би трябвало да се обработват площите, както и с информативен лист за сигурност.

При раздаването от районните администрации са длъжни да инструктират хората за вярна работа с продуктите.

Телефони за връзка с районните администрации:

" Аспарухово " - 0885/455-886 и 052/370-023

" Одесос " - 052/ 612 885

" Владислав Варненчик " - 052/ 57 57 36

" Приморски " - 052/ 359 100

" Младост " - 052/820 784

Спазвайте разпоредбите, грижете се са себе си и околните си.

Бъдете здрави! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР