Фестивалът Здравей здраве“ ще бъде представен за първи път пред

...
Фестивалът Здравей здраве“ ще бъде представен за първи път пред
Коментари Харесай

Фестивалът „Здравей здраве“ гостува в Благоевград

Фестивалът „ Здравей здраве “ ще бъде показан за първи път пред поданици и посетители на Благоевград. На 28 и 29 април /събота и неделя/ зала „ 22 септември “ ще се трансформира в здравен център. Дискусиите и практиките стартират в 08:00 часа и всеки заинтригуван ще може да чуе и види някои от най- забавните техники и способи за здравословния метод на живот.

„ Здравей здраве “ е разграничен на два съставния елемент. Първият се състои от лекции, а вторият от практики. През двата дни ще бъдат прегледани и практикувани разнообразни тематики и способи за здравословния метод на живот и това, по какъв начин да се предпазим от боледуване.

Пред благоевградската публика ще бъдат разисквани тематики, като „ Здрав дух в крепко тяло “, „ Холистични способи за терапия в обичайна китайска медицина “, „ Здравето на индивида в изискванията на изменящата се планета “, „ Работа с предците и родовата карма. Медитация за свързване с рода “. Лекторите ще се погрижат да коментират въпроси и по тематики, като „ Здравето на индивида в изискванията на изменящата се планета “, „ Мир, обич и светлина посредством енергийни практики и здраве от природата “.

С практическите задания ще се заемат Наталия Първанова, Славина Георгиева, Ива Петкова, Мариянка Лулчева, Величка Гошева, Цветанка Бръндева, Камен Филипов и други, които ще покажат на процедура „ Бебеносене с обич “, „ Тай Дзи Цюан “, „ Женска процедура Мандала танц “, „ Виняса йога “ и още доста други.

Това е единствено част от богатата стратегия, която включва фестивала. Дейностите са разнородни и по разнообразни тематики. Входът до фестивала е свободен и всеки може да посети зала „ 22 септември “ в Благоевград.

Фестивалът разпространява здравословния метод на живот във всички негови аспекти: физическо, прочувствено, ментално и духовно здраве, да сътвори осведоменост и да предизвика интереса на хората към здравословния метод на живот, да показа необятна гама от естествени способи за възобновяване на здравето и за попречване на болести, да подтиква потреблението на здравословни артикули и услуги, както и да насърчи експерти и специалисти да показват способи с потвърдена успеваемост, сигурност и елементарност на приложение.

Във фестивала присъединяване взимат холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които показват един впечатляващ свят в изгода за здравето.

 635346543654654
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР