Фестивалът в Кан тази година е обречен да се превърне

...
Фестивалът в Кан тази година е обречен да се превърне
Коментари Харесай

Война на ТОМове на Кроазет

Фестивалът в Кан тази година е жертван да се трансформира във война на Том-ове. Двамата най-известни носители на това име освен в киното, а и в целия свят – Том Круз и Том Ханкс, ще затворят програмата.

Фестивалът на Кроазет не може да обезпечи задоволително места за искащите да гледат новият Топ Гън на 18-и и 19-и май. Още по-недостатъчни са местата за искащите да участват на Среща с Том Круз, планувана в една от най-малките зали на фестивалния Дворец.

Това е дълго чакано завръщане на американеца на Кроазет, където още се помнят министър председателите му като Далече, надалеч – една от неговите класики, тръгнала тъкмо от това място тъкмо преди 30 години. Тогава обаче той закрива феста.

Сега в предпоследния ден на програмата кръговата американска Том-композиция приключва с Елвис, а публиката чака да зърне от близко Том Ханкс. Даже в биографичния филм на Баз Лърман неговият воин също се споделя... Том – полковник Том Паркър.

 width=

Остин Бътлър е реализатор на основната роля на именития артист, обликът на чийто управител е поверен на Ханкс. Премиерата на дълго чаканата продукция е вечерта на 25 май.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР