Фестивалът, провеждан всяка година за най-добрите колекционери на анимационни маймуни

...
Фестивалът, провеждан всяка година за най-добрите колекционери на анимационни маймуни
Коментари Харесай

Bored Ape Yacht Club `наясно` с `проблеми, свързани с очите` след фестивала в Хонконг

Фестивалът, провеждан всяка година за най-хубавите колекционери на анимационни маймуни NFT, имаше сцена с UV светлини, съгласно Американски уебсайт за софтуерни вести, The Verge.

Повече от дузина души, които участваха на фестивала предишния уикенд, споделиха в обществените медии, че страдат от болки в очите и проблеми със зрението.

Един човек заяви на X, някогашен Twitter, че са били диагностицирани с фотокератит - нормално прочут като " снежна слепота " за скиорите - положение, породено от незащитено излагане на ултравиолетова радиация.

Bored Ape Yacht Club сподели: " Маймуни, ние сме наясно с проблемите, свързани с очите, които засегнаха някои от присъстващите на ApeFest и самодейно се свързваме с хората от през вчерашния ден, с цел да се опитаме да открием евентуалните първопричини.

„ Въз основа на нашите оценки, ние считат, че доста по-малко от 1% от присъстващите и работещите на събитието са имали тези признаци.

„ Въпреки че съвсем всички са показали, че признаците им са се подобрили, ние насърчаваме всеки, който ги почувства, да потърси здравна помощ за всеки случай. „

В изказване за The Verge, Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club, сподели, че е била в директен контакт с 15 души, които са били наранени от проблеми с очите след събитието.

Какво е Bored Ape Yacht Club?

Стартирал през 2021 година, Bored Ape Yacht Club се счита за един от, в случай че не и най-успешните NFT планове досега – с A-listers, в това число Джъстин Бийбър и Снууп Дог купуват своя лична анимационна маймуна.

Прочетете повече от Sky News:
Мъж в пандиза за вътрешна търговия с NFT
Учените откриха най-старата черна дупка в историята

Клубът се състои от сбирка от анимационни маймуни NFT - всъщност неповторими цифрови активи - построени върху блокчейна Ethereum.

Собствениците на NFT - някои от които са продадени за милиони паунда - получават достъп до частен онлайн клуб и извънредни персонални събития, като ApeFest.

Въпреки това, след пика си през май предходната година, известността на NFT пазара ненапълно понижа от този момент, като продажбите спаднаха с към 98%, когато в съпоставяне със септември тази година, съгласно инструмента за следене на данни в промишлеността CryptoSlam.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР