Ferrari е една от компаниите, които може да угоди на

...
Ferrari е една от компаниите, които може да угоди на
Коментари Харесай

Ferrari направи оранжево F8 Tributo с жълто-син интериор

Ferrari е една от фирмите, които може да угоди на всяко ваше предпочитание посредством програмата Tailor Made, даже в случай че решите, че би трябвало да поръчате оранжево F8 Tributo в композиция с интериор в жълто и синьо. Странната цветова композиция е поръчана от посланичество на марката в Бевърли Хилс, а с изключение на да хареса цветовата композиция, новият притежател на колата би трябвало да хареса и цената от 475 хиляди $.
`Ferrari

Колата е оцветена в цвят на име Rosso Dino, който най-малко съгласно Ferrari попада в алената гама, само че фотосите го издават като по-скоро оранжев. Спирачните апарати са оцветени в златисто, а таванът е в черен цвят. За да приключи хармоничните цветове, дилърът е решил да заложи на двуцветна композиция за джантите с мрачно сив цвят и полирани спици.
`Ferrari

И до момента в който екстериорът е забавен, то в интериора можем да открием още по-странна композиция от цветове. Долната част на корите на вратите, таблото и задачите седалки са решени в жълта кожа, до момента в който всичко останало е покрито със синя кожа или наследник плюш. Откриваме и няколко карбонови детайла, които да разчупят другояче „ елементарната “ визия. Какво мислите за тази странна композиция, подхожда ли ви? Напишете в мненията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР