Фермерският пазар От нашата ферма - с любов за вас!

...
Фермерският пазар От нашата ферма - с любов за вас!
Коментари Харесай

Фермерски пазар се организира в София за Часа на Земята

Фермерският пазар " От нашата плантация - с обич за вас! " ще гостува на Часа на Земята в столицата. Той ще е отворен на площад " Александър Батенберг " в събота, 24 март, сред 10:00 и 18:00 ч. , оповестиха от WWF България.
 
На него ще участва и екип на WWF, с цел да показа на софиянци природозащитната си работа, както и какво може да направи всеки, с цел да понижи разхищаването на скъпите естествени запаси.
 
По мотив Часа на Земята, Столична община ще разшири пешеходната зона за целия ден в събота (между 08:00 и 21:30 ч.) и ще затвори за коли площад Батенберг от бул. " Г.С.Раковски " до ул. " Княз Александър Батенберг ". З а целия ден на площада ще бъде оголен и мобилен пункт за събиране на остаряла техника - електрическо и електронно съоръжение.

Зелените светлини на 50 пешеходни светофара в града ще светят във формата на сърце - отправяйки ясно обръщение за обич към природата , подсещайки жителите да изгасят осветлението си вечерта, включвайки се в международната самодейност.
 
За втора поредна година WWF, дружно с Българската асоциация за ски в свободен и рисков жанр (БАССЕС) провеждат нощно нанагорнище на Черни връх за Часа на Земята . Тази година към проявата се причислява и платформата за спорт Activity Choices.
 
Софиянци са поканени и на обичайното гасене на светлини за Часа на Земята и съпътстващото огнено шоу с присъединяване на спектакъл на огъня и сенките Fireter и огнено шоу " Дивинитас " пред Народния спектакъл " Иван Вазов ". Отново фасадите на знакови здания като Президентството, катедралата " Св.Александър Невски " и постройката на Народното събрание, дружно с доста други, ще бъдат притъмнени за час от 20.30 до 21.30 ч.
 
Организацията на българските скаути също ще се включи в Часа на Земята, като активизира деца и младежи да се грижат за опазването на планетата. В клубовете из страната ще се вършат разнообразни начинания - засаждане на дървета, уроци от огромните към дребните скаути за разделно изхвърляне на боклуци и просветителни игри.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР