Фермерски пазар на Lidl ще се проведе във Варна този

...
Фермерски пазар на Lidl ще се проведе във Варна този
Коментари Харесай

Lidl ще зарадва варненци този уикенд. Вижте с какво

Фермерски пазар на Lidl ще се организира във Варна този уикенд. В първото си издание на черноморския бряг за годината, самодейността прибавя още осем напълно нови участници, с което поддръжката на веригата за българските производители продължава да се уголемява, а девет от единайсетте шатри ще предложат напълно локални артикули. Това оповестиха от пресцентъра на веригата за Varna24.bg. 

На 9, 10 и 11 юли на паркинга пред магазина на Lidl на ул. “Битоля " 1А в морската столица, варненци и посетители на града ще се насладят на богато многообразие от родни артикули. В пика на сезона, череши и ягоди ще предложи земеделският производител Руслан Панчев. Посетителите ще могат да си закупят и свежи краставици и домати непосредствено от градините на Костадин Костадинов, а измежду щандовете на пазара ще има и мед, и сродни артикули от пчеларя Георги Димитров, както и пресни хлебчета от варненската хлебопекарна " Стефани ".

Сред локалните оферти са и плодовите био виновност " Дионисий ", богатата палитра от разнообразни сортове разсад за домати на Ирафли Лютфиев и художествените творби на варненката Бойка Родопска. Клиентите на Lidl в морската столица ще могат да пазарят и от обичайните участнци на фермерските пазари на Lidl - Димитър Панчев с продукцията си от варива и ядки, месните артикули на “Риламес " и разнообразните виновност “Мелнишки пирамиди " от с. Левуново.

Производителите на млечни артикули от “Овчарника " описват за случай, при който през 2020 година в фамилната плантация в Аксаково избухва пожар, който изпепелява към 150 тона храна за животните. С доста старателен труд и обич Данаил и Бойка възвръщат стопанството си и през днешния ден с неспокойствие чакат фермерския пазар на Lidl във Варна, на който ще вземат участие за пръв път:

“Идеята на Лидл за пазари на паркингите е чудесна - дава се опция на всичките им клиенти да се срещнат непосредствено с производителите. Предимството за нас е че по този начин получаваме късмет да осъществяваме продукцията си в директна среща с крайните клиенти. "

Фермерските пазара на Lidl са част от поредната политика на веригата в поддръжка на родните производители, за които присъединяване е изцяло гратис, като компанията освен дава своите паркинги, само че поема и всички разноски по организацията и връзката на събитията. В досегашните 39 издания на пазарите над 140 фермера от 65 обитаеми места са предложили на посетителите богато многообразие от свежи сезонни зеленчуци, био артикули, хлебни и месни произведения, както и мед, вино и билкови тинктури, като всяка година броят на производителите и посетителите се усилва, а разнообразието става все по-голямо.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 118 магазина в 53 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служител
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР