Фермата“ се готви за първия си изцяло мъжки отборен дуел

...
Фермата“ се готви за първия си изцяло мъжки отборен дуел
Коментари Харесай

Нанси Карабойчева с тежка контузия

„ Фермата “ се готви за първия си напълно мъжки екипен двубой от старта на деветия сезон. В понеделник, 2 октомври, трима почтени представители на „ Канатица “ и „ Елбетица “ ще се изправят в трагичен конфликт на Арената, а един от тях ще се раздели с предаването по bTV и с фантазията си да стигне до финала. Кой ще си тръгне от риалитито ще стане ясно след гласуването на изгубилия тим.

Преди вота обаче следва представление, в което всички забъркани ще влязат със сърце и ще останат без мирис. От „ Канатица “ в багра ще се хвърлят земеделецът Кенан Асил, притежателят на брандинг студио Иван Масларов и операторът на пристанище Георги Петров. От „ Елбетица “ сили няма да жалят специалистът в битката с финансовите измами Георги Стоянов, сервитьорът Андрей Стефанов и дизайнерът Сергей Панайотов. Участниците ще би трябвало да пълнят великански пясъчни часовници, да коват дъски, да придвижват вода с кобилици, да стрелят с катапулт и, несъмнено, да покажат познания на въпросите от Алманаха. От тях се чака да покажат умелост, акуратност, устойчивост и отлична памет.

Преди мъжкия екипен двубой напрежението в „ Канатица “ е високо. Една от аргументите е травмата на носителката на купата „ Мис България “ Нанси Карабойчева. Участничката травмира коляното си, откакто скочи от висока кула по време на борбата за привилегия и незабавно беше откарана в болница за фотография. Самата Нанси изпита освен болежка, само че и яд от обстоятелството, че се постанова да напусне играта в разгара й. Тя прикани тима си да завоюва тестването, от чийто излаз зависеше кой отбор ще живее в „ парадайса “ и кой - в „ пъкъла “.

„ Канатица “ обаче изгубиха и се наложи да се върнат към живота в тежките, мизерни условия, от които бяха избягали за малко. Като главен провинен за неуспеха си те показаха оператора в колцентър Иванка Манева, която не съумя да се концентрира при „ лова “ на гюлета. Самата тя отхвърли да поеме отговорност за загубата на своя тим. Междувременно в „ Елбетица “ артистът Петър Петров също нанатрупа негативи. Студентката по право Линда Бонева, която е ново попълнение в зеления тим, го разказа като упорит, само че неотстъпчив. Все повече стават и мъжете, недоволни от недиалогичния лидерски жанр на Петър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР