Ферхунде от най-успешния турски сериал у нас Листопад“ е поредната

...
Ферхунде от най-успешния турски сериал у нас Листопад“ е поредната
Коментари Харесай

Турски медии: Ферхунде от Листопад е жертва на коварна женска болест, животът ѝ е застрашен

Ферхунде от най-успешния турски сериал у нас „ Листопад “ е следващата жертва на рака, оповестяват медиите в южната ни съседката, представени от " Флагман ". Турската актриса Дениз Чакър, позната на феновете и от „ Великолепният век “, имала израстък на яйчниците. В продължение на месеци съдбовната звезда се оплаквала от тежки болки в корема, само че ги неглижирала и не им обръщала никакво внимание. Приемала голяма доза болкоуспокоителни, само че при последната си рецесия решила да се посъветва с доктор. След щателни прегледи докторите ѝ съобщили неприятната новина, че левият ѝ яйчник е обиден от туморно образувание.

Онколозите предложили на Денис да се оперира неотложно. Тя обаче не се доверила и незабавно потърсила консултация и с други експерти. Ферхунде от „ Листопад “ желала да научи колкото се може повече за положението си и вероятните разновидности за лекуване, преди да вземе решение да легне под ножа. Новината много тормозила нейните фенове, които не можели да си отговорят за какво от най-търсена звезда за сериали тя беше забравена от режисьорите. Отливът на интерес пристигнал, тъй като Чакър постоянно посягала към чашката, предизвикана от неуспехите си в персонален проект, и на нея не можело да се разчита за дълготрайни задължения.Често се случвало да върви на фотоси несъответстваща и да се държи безпардонно с екипите на продукциите. Сред актьорската колегия на актрисата се носи славата на огромната изкусителка. Тя е ухажвана от най-известните мъже в Турция. За сърцето на скандалджийката се борят артистът Арда Курал, футболистът Гюлтен Бериш и топмоделът Янчур. С името ѝ са свързани още дузина известни турски мъже. Дениз Чакър беше гадже и на сътрудника си от „ Листопад ” Нихат Алту. Двамата се срещат на снимачната площадка. В сериала той е в ролята на Левент. Във кино лентата двамата също са интимно близки.

Имаше спекулация и с Ибрахим Челиккол, възлюбения Джемил от едноименната сага „ Ифет “. Любовната история на звездната двойка се следеше под лупа от репортерите в южната ни съседка. Двамата обичаха нощния живот и да купонясват до зори, беше тяхно всекидневие. Знойната красавица бе щракната на няколко пъти да излиза от заведенията пияна, придружавана от настоящото си тогава гадже. „ С Нихат изживяваме същинска любовна история. Двамата обичаме да се забавляваме. Много пътуваме, срещаме се с нови хора, места. Но не бързаме да узаконяваме връзката си ”, показа тогава обичаната турска актриса. Дениз споделя, че поради самостоятелните ѝ героини по-възрастните дами я хулели грубо. Но последователки ѝ признавали, че скрито мечтаят да са като нея – свободолюбиви, хитри и смели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР