Ферари опроверга в дните преди състезанието в Абу Даби, че

...
Ферари опроверга в дните преди състезанието в Абу Даби, че
Коментари Харесай

Сайнц не иска да коментира съдбата на Биното

Ферари опроверга в дните преди надпреварата в Абу Даби, че шефът на отбора във Формула 1 Матиа Биното ще бъде уволнен. Но това не значи, че тематиката е закрита. Очакванията бяха швейцарецът да бъде освободен преди края на годината, а от 1 януари властта в Маранело да поеме актуалният началник на Алфа Ромео Фредерик Васьор.

В италианските медии от много време се спекулира по тематиката, че Биното и Шарл Леклер са спрели да си приказват от надпреварата на “Силвърстоун ” и връзките им са замразени. Ако на мястото на Биното пристигна Васьор това несъмнено ще се промени, защото французинът поддържа отлични връзки с водача още от времето, когато му беше началник в Алфа Ромео. И едно такова предопределение ще значи, че огромните шефове на Ферари държат повече на Леклер, а не на Биното.

Напълно предстоящо, другият водач на Ферари Карлос Сайнц не пожела да разяснява опцията Биното да бъде заменен след края на сезона.
 В Италия: Сезонът на Ферари не е цялостна злополука В Италия: Сезонът на Ферари не е цялостна злополука
“Досега не ми се е случвало да ставам очевидец на промяна на шефа на тима, за който карам, тъй че не знам по какъв начин ще отвръщам в такава обстановка - изясни Сайнц пред Sky Италия. - Но защото тук става въпрос за клюки, избирам да не приказвам за тях. Не считам това за належащо, тъй като този, който пуска слуховете може да е някой, който не е наясно със обстановката в отбора. Аз съм спокоен, в тима е умерено и ние работим като екип. ”
 Какво е направил Биното при слуха за уволнението му? Какво е направил Биното при слуха за уволнението му?
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР