Ферари официално обяви новото споразумение с Карлос Сайнс, което е

...
Ферари официално обяви новото споразумение с Карлос Сайнс, което е
Коментари Харесай

Карлос Сайнс и Ферари си стиснаха ръцете, пилотът остава при Черните кончета

Ферари публично разгласи новото съглашение с Карлос Сайнс, което е за период от две години. Договорът на родения в Мадрид водач със Скудерията приключваше през 2022 година. Сега той постави подписа си под нов контакт до 2024 година.

„ Много съм благополучен, че възобнових контракта си със Скудерия Ферари. Винаги съм казвал, че няма по-добър тим във Формула 1 от този, в който се състезавам сега. След повече от година с тях мога да потвърдя. За мен това, че обличам този спортен костюм и представям този тим е неповторимо и несравнимо. Първият ми сезон в Маранело беше стабилен и градивен, като цяло групата напредваше дружно. Резултатът от цялата тази работа беше явен до момента този сезон “, разяснява Сайнс.

„ Чувствам се заздравен от доверието в мен и в този момент нямам самообладание да се кача в болида, да дам всичко от себе си за Ферари и да дам на почитателите доста, с цел да се радват. F1-75 се оказва любимец, което може да ми разреши да преследвам задачите си по пистата, като се стартира с първата ми победа във Формула 1 “, добави испанският водач.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР