Фентъзи хорърът Венъм оглави бокс-офис класацията на СевернаАмерика с излизането

...
Фентъзи хорърът Венъм оглави бокс-офис класацията на СевернаАмерика с излизането
Коментари Харесай

Недолюбван от критиците, „Венъм“ разбива рекорди в Северна Америка

Фентъзи хорърът " Венъм " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с излизането си по екраните, като събра 80 милиона щатски $ доходи от продажба на билети, оповестиха международните осведомителни организации.

Филмът споделя историята на журналиста Еди Брок ( Том Харди ), който се трансформира в правоприемник на извънземното творение Венъм.

Въпреки че кинокритиците не останаха доста удовлетворени от " Венъм ", филмът усъвършенства върха за най-високи дебютни доходи през октомври с 20 милиона $. На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е мюзикълът с Лейди Гага " Роди се звезда " с доходи от 41,3 милиона $.

 
За разлика от присъщата ѝ екстравагантност на сцената, под режисурата на Брадли Купър Лейди Гага е естествена, нежна и неуверена. Филмът беше показан на кинофестивалите във Венеция и Торонто и получи доста похвали от кинокритиците. Анимацията " Малката стъпка " зае третото място с 14,9 милиона $ доходи през втория си уикенд на екран.

 
Следват " Вечерно учебно заведение " и " Мистерията на къщата с часовника " с доходи съответни 12,3 милиона $ и 7,3 милиона $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР