Феновете й останаха в потрес Галена пак срази феновете. Към

...
Феновете й останаха в потрес Галена пак срази феновете. Към
Коментари Харесай

Фен целува Галена между краката

Феновете й останаха в шок

Галена отново съкруши почитателите. Към тематиката дали певицата отслабва фрапантно с инжекции за диабетици, както се приказва, тези дни се прибави тази за лековатото й държание. Не че до момента е била консервативна, само че пък не е и правила кой знае какви изцепки по участия, за каквито се появиха видеа неотдавна в обществените мрежи.

В фрагментите Мама Ураган се мята несъответстващо измежду последователки на фона на гневен кючек. Показа и придвижване на Азис, както разгласи, като разказа необятен кръг с ханш. После Галена затъква микрофона в роклята си, с цел да не й пречи за новите придвижвания. Когато го извади, се провикна към диджея: „ Това ли беше кючекът? Обикновено са по 8 минути. Давай още! ”.

След това Галена се обърна към девойките, които бяха на сцената до нея. Призова ги да престанат да се снимат, а да покажат на какво са способни. Странният танц на Галена, който е отвън темп, незабавно провокира мнения дали пък не е опиянена от нещо или просто въпросната вечер не е била във форма. Така или другояче, друга изцепка провокира повече интерес.

На скорошно свое присъединяване Галена освен разреши на почитател да целува краката й, а дори го окуражи с необятна усмивка. Първо мъжът на междинна възраст я изненада. Издебна я, когато се приближи по сцената, и се озова тъкмо над него. Приведе се с нацупени устни и я млясна над коляното на левия крайник. Галена по никакъв начин не се смути, не й стана гнусно, камо ли да се разгневи, че чужд си разрешава такива волности. Вместо това, тя повдигна рокля в очакване на още целувки по краката.

Мъжът незабавно откликна и нацелува коленете й, а Галена разгорещено се гънеше пред лицето му. „ Добре, че си ми другар. Добре, че си ми сестра ”, разгласи певицата, предостатъчно ухилена и продължи да пее шлагера си „ Хавана Тропикана ”. За задачата се придвижи по бара, като се озова по-близо до мъжа, който до доскоро целуваше краката й, повдигна така и така възкъсата си рокля и се впусна в кръшен танц.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР