Феновете възнегодуваха срещу журито на шоуто Изненадите за зрителите на

...
Феновете възнегодуваха срещу журито на шоуто Изненадите за зрителите на
Коментари Харесай

Филип Буков не знае дали неочакваното му отпадане от „Денсинг старс” е нагласено

Феновете възнегодуваха против журито на шоуто

Изненадите за феновете на Би Ти Ви в последно време нямат край. След риалитито „ Ергенът ”, което единствено по себе си е скандал, и странния асортимент на хора, които получават помощ в „ Бригада Нов дом ”, предишния вторник също разбуни духовете шоуто „ Денсинг старс ”, пише Life Online.

От него отпадна двойката на един от най-харесваните участници – Филип Буков. Според зрителските теории на конспирацията, Буков е бил изпъден за наставление, тъй като му се беше наложило да запише танца си авансово, вместо да го изиграе онлайн. Същата вечер Филип е бил на работа в Габрово, само че журито го разкритикува, че не е отказал присъединяване си, с цел да танцува в предаването.

Такава причина обаче е малко евентуална, тъй като страничните задължения и отсъствия на участниците се доворират авансово, а и отвод от постановката от страна на Буков би оставил без опция да работят и другите сътрудници от театъра, с които си партнират.

За почитателите на предаването отпадането на Филип Буков от „ Денсинг старс ” беше меко казано изненадващо, тъй като той се оправи доста добре с танца си, а също така като артист и танцьор има задоволително почитатели, които могат да го поддържат.

Зрителите незабавно заподозряха подмолен скрит план за изгонването на артиста и разкритикуваха съдиите, че са го упрекнали, че е взел участие на запис, откакто доста добре знаят, че е имал авансово планувано зрелище отвън София, което няма по какъв начин да бъде анулирано. Както нормално в такива моменти, се появиха подозрения, че резултатите са нагласени.

„ Това не мога да го разясня, а пък и не ме интересува ”, отсече самият артист в своя обява в обществените мрежи. Той показа, че няма по какъв начин да избра шоуто пред уговорката си в габровския спектакъл, тъй като актьорската работа е негова специалност, от която счита да живее цялостен живот, а предаването – краткотрайно занятие. Освен това продукцията от дълго време е била осведомена за представлението му, което е било планувано още през септември.

Двама от членовете на журито похвалиха артиста. Галена Великова разгласи представянето му за прелестно. „ Филип – Гъвкавите крайници! Не знам какво правиш с това момче, аз го виждам всякога все по-бърз ”, сподели тя на учителката му по танци Ралица. „ Аз съм доста, доста, доста щастлива от вашето осъществяване ”, сподели още тя.

Илияна Раева също беше великодушна на похвали: какъв брой било мъчно човек да схване бързите придвижвания, които Филип посочил на сцената, какъв брой бил артистичен и какъв брой добре се е справил той със задачата си. Тя обаче също по този начин означи като голям минус, че артистът не участва онлайн в предаването. „ Когато има „ Денсинг старс ”, няма нищо друго и той би трябвало да бъде тук ”, отсече Раева.

Това отключи вълна от к

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР